مقالات مربوط به دیسک کمر

درد سیاتیک

درد سیاتیک
۵
(۱)

سیاتیک یک فرایند التهابی است.و در اثر فشرده شدن.یا تحریک عصب آن که طولانی ترین عصب در بدن است، شخص دچار درد سیاتیک می شود.

علائم درد بیماری سیاتیک چگونه است؟

در ابتدا درد ناحیه کمر و سالروز موضعی می باشد.و با پیشرفت بیماری در امتداد یک یا هر دو اندام تحتانی گسترش می یابد. که در این مورد درد به صورت سوزش وبه طور مداوم می باشد.
از دیگر علائم می‌توان گفت.که درد با حرکات ستون فقرات تشدید می‌یابد.و در برخی موارد حتی حرکت جزئی اندام آسیب دیده.منجر به شیوع درد شدید می‌شود.

اگر این بیماری درمان نشود چه مشکلاتی رخ می دهد؟

درد در برخی از بیماران متوسط است، زمانی که عصب سیاتیک آسیب ببیند.در صورت عدم درمان عضلات فرد به تدریج ضعیف شده، وهمچنین اندام ها یا ناحیه خاص آن دچار گزگز، ضعف وبی حسی می شوند. مواقعی که  شدید ترین حالت است، گیر افتادن عصب منجر به اختلالات اداری و مدفوع به دلیل فلج اسفتکتر می‌شود. نهایتا می توان گفت که هرچه درمان به تاخیر بیفتد.ممکن است که علائم ذکر شده همیشگی باشد‌.و کمر وباسن دچار آسیب دائمی شوند.
برای تشخیص درد بیماری سیاتیک از روش های تصویر برداری رادیولوژی، ام آر آی و سی تی اسکن استفاده می‌کنند.

درد سیاتیک

درمان قطعی سیاتیک

روش‌های درمان درد سیاتیک چگونه است؟و بهترین روش آن کدام است؟

شیوه‌های درمان بیماری سیاتیک متفاوت است، از جمله آنها می‌توان: روش دارویی، حرکات کششی و ورزشی قابل تحمل، فیزیوتراپی وعمل جراحی را نام برد.
در درمان دارویی درد التهاب سیاتیک از مواردی همچون؛ پماد/ ژل گرم کننده و شل کننده عضلات، داروهای کاهش دهنده ی تنش عضلانی و ویتامین های گروه (ب) استفاده می‌شود.
اما بهترین وتنها روشی که به طور کامل و برای همیشه درد را درمان می کند.عمل جراحی باز می باشد، زیرا در این روش فقط به احتمال ۴ درصد امکان عود بیماری وجود دارد.و درباقی شیوه ها درد به صورت موقت کاهش می یابد.و متاسفانه در حدود ۲/۳ از بیماران ممکن است.علائم بعد از مدت کوتاهی دوباره عود کند.

سه عامل اصلی بیماری چیست؟

  • پارگی دیسک کمر
  • تنگی کانال نخاعی
  • لیز خوردگی مهره های کمر

درد سیاتیک

رابطه درد سیاتیک با تنگی کانال نخاعی

از دیگر عواملی که می‌تواند درد را تشدید کند می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد؟

  • بارداری
  • اسپاسم یا گرفتگی در کمر وباسن
  • اضافه وزن
  • برخی از مشاغل مانند رانندگی
  • عدم فعالیت مناسب و ورزش
  • پوشیدن کفش نامناسب

بین درد سیاتیک و کمر درد چه تفاوتی وجود دارد؟

بسیاری از افراد قادر به تشخیص دادن.درد ناشی از کمر درد و سیاتیک نیستند. درد بیماری سیاتیک از کمر شروع شده.تا نوک انگشتان پا ادامه پیدا می کند. در صورتی که در کمر درد فقط ناحیه ی کمر درگیر می‌شود.

برخی از سوالاتی که ممکن است برای شما پیش آید؟

  •  آیا درد سیاتیک در هر دو پا رخ می دهد؟

سیاتیک معمولا یک پا را در یک زمان درگیر می‌کند. با این حال ممکن است.در هر دو پا رخ دهد.که مربوط به اینکه عصب در امتداد ستون فقرات در کجا فشرده می شود.

  •  آیا درد ناشی از رادیکولوپاتی همان درد مشکل سیاتیک است؟

رادیکولوپاتی اصطلاح گسترده تری است.که علائم ناشی از گیرکردن.عصب در ستون فقرات را توصیف می کند. درد بیماری سیاتیک شایع ترین و یک نوع خاص درد رادیکولوپاتی است.

  •  آیا سیاتیک می تواند.باعث تورم در قسمت مچ پا شود؟

سیاتیک ناشی از فتق دیسک، تنگی نخاع یا خار استخوانی که عصب سیاتیک را فشرده می کند، می تواند.باعث التهاب ،یا تورم در پای آسیب دیده شود.

  •  آیا می‌توان از درد جلوگیری کرد؟

شما با انجام یک سری نکات میتوانید نقش کلیدی در حفاظت از کمرتان داسته باشید. اما ممکن است برای همیشه نمی توانید از بیماری پیشگیری کنید.و امکان دارد.این عارضه در کوتاه مدت پس از دوره ی درمان مجددا برگردد. لذا ارتباط خود با تیم ما می‌تواند.شدیدا در این زمینه به شما کمک کند.

سخن پایانی

درد های سیاتیک بسیار آزار دهنده.هستند.و در بیشتر مواقع مانع انجام کارای روزمره و عادی می شوند. برای مشاوره رایگان و درمان آسیب ستون فقرات و درد سیاتیک با ما در تماس باشید. تا در صورت لزوم شما را به متخصصان مجرب و آگاه سلامت ستون فقرات ارجاع داده.و شما را در طی درمان کامل مشکلات، همراهی کنیم.

جهت تماس با ما و مشاوره متخصصین، با شماره های درج شده در سایت ارتباط بگیرید و یا در اینستاگرام تهران دیسک ما را همراهی کنید.

این مطلب مفید بود؟

۵ / ۵. تعداد ۱

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *