مقالات مربوط به دیسک کمر

علت دیسک کمر در جوانی

علت دیسک کمر در جوانی
۵
(۳)

بسیاری از افراد دیسک های دژنراتیو را با افزایش سن و بزرگسالی مرتبط می دانند. با این حال، ممکن است این مشکل بر جوانان نیز تأثیر بگذارد. هنگامی که این اتفاق می افتد، به آن اختلال دیسکوژنیک نوجوان یا اختلال دیسک نوجوانی گفته می شود. اگر کودک شما از کمردرد رنج می برد، پس به مطالب پایین دقت فرمائید تا درباره علت دیسک کمر در جوانی اطلاعات بیشتری کسب کنید. پزشکی که روی ستون فقرات کودک کار می کند، با مشاهده علائم و مدارک پزشکی به مشکل او پی خواهد برد.

علت مشکل دیسک کمر در جوانی

اختلال دیسک در نوجوانی معمولاً افرادی را که در اواخر نوجوانی تا اوایل ۳۰ سالگی هستند تحت تأثیر قرار می دهد. برخی از پزشکان معتقدند.که منشا ژنتیکی عامل اصلی انحطاط دیسک در بزرگسالان جوان است، در حالی که برخی دیگر معتقدند.که ساییدگی و پارگی دلیل آن است. علاوه بر این، گاهی اوقات یک آسیب می تواند علت این وضعیت باشد. اگرچه اختلال دیسک نوجوانی شبیه به انحطاط دیسک در بزرگسالان است، اما معمولاً به جای ۱ یا ۲ دیسک، بیشتر یا همه دیسک‌های کمر را درگیر می‌کند.

  • عادت های ناسالم تغذیه
  • سیگار کشیدن
  • عدم تحرک و انجام ندادن فعالیت های ورزشی
  • منشا ژنتیک
  • پوشیدن کفش نامناسب
  • درست ننشستن و دست نخوابیدن

باعث ایجاد مشکل دیسک در کودکی و جوانی می شود.

 

علائم رایج دیسک کمر در جوانی

از علت دیسک کمر در جوانی اغلب می توان درد مزمن گردن یا کمر را نام برد. همچنین، درد ممکن است به نواحی دیگر نیز منتقل شود، اما با استراحت کاهش یابد، و با نشستن، بلند کردن اجسام سنگین، خم و راست شدن  افزایش می یابد. همچنین، تغییر وضعیت، راه رفتن یا مراعات کردن در دویدن اغلب باعث تسکین کوتاه مدت درد می شود.

 

علت دیسک کمر در جوانی

علت دیسک کمر در جوانی

 

گزینه های درمان

هنگامی که علت دیسک کمر در جوانی به درستی تشخیص داده نشود.و درمان انجام نگیرد، می تواند باعث بروز بیماری دیسک دژنراتیو شود و شرکت در فعالیت های فیزیکی را برای فرد در آینده دشوار کند. به همین دلیل، مهم است که اگر کودک از کمردرد رنج می برد، توسط پزشک ستون فقرات ارزیابی شود. اگر درمان‌ دیسک کمر در جوانی، بلافاصله پس از شروع علائم آغاز شود، کمتر تهاجمی هستند. از کودک خود بخواهید.دقیقاً محل درد و علت بدتر یا بهتر شدن آن را توضیح دهد.و سپس این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. درمان‌های غیرجراحی معمولاً ابتدا در نظر گرفته می‌شوند.و می‌توانند شامل ورزش، کمپرس سرد و گرم، ماساژ، تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست، تزریق استروئید اپیدورال، مسکن‌ها و داروهای ضدالتهاب باشند. در نهایت، اگر فتق دیسک ریشه عصبی را تحت فشار قرار دهد، ممکن است. جراحی توصیه شود.
فتق دیسک در کودکان یا بزرگسالان خیلی شایع نیست، اختلال ستون فقرات است.که می تواند بیشتر باعث علت دیسک کمر در جوانی  باشد. اختلال دیسک نوجوانان یک مشکل بسیار دردناک ستون فقرات در قسمت پایین کمر است. این نوع بیماری بر نوجوانان و نوجوانان تا اواخر ۲۰ سالگی تأثیر می گذارد. استعداد ژنتیکی، آسیب های تروماتیک و استفاده بیش از حد از مفاصل، بافت ها و انحراف مهره های ستون فقرات، همگی به درد کلی کمک می کنند.

علل اختلال دیسک نوجوانی

هنگامی که صفحات انتهایی مهره‌ها نمی‌توانند تحت فشاری که فعالیت‌های عادی روزانه آن‌ها را تحت فشار قرار می‌دهند. نگه دارند، مهره‌ها می‌توانند از جای خود خارج شوند و باعث فرسایش غضروف یا فشار دادن اعصاب ریشه و ایجاد کمردرد شوند. اگر غضروف سخت در دیسک تا مهره های ستون فقرات بیرون بزند، برآمدگی ها را گره های Schmorl می نامند. این گره ها اغلب منبع کمردرد هستند.

یک تفاوت عمده بین فتق دیسک در بزرگسالان و جوانان وجود دارد. در بزرگسالان معمولاً تنها یک یا دو دیسک تحت تأثیر ساییدگی دیسک قرار می‌گیرند، اما در جوانان و کودکان بیشتر اوقات همه یا بیشتر دیسک‌های کمر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

مانند هر اختلال عمده پزشکی در یک کودک یا بزرگسال، همیشه باید برای درمان دیسک کمر با پزشک مشورت کرد. یک ارزیابی کامل پزشکی باید توسط یک پزشک متخصص انجام شود. به دست آوردن جزئیات خاص در مورد سطح درد و محل درد می تواند. در ایجاد یک تشخیص صحیح مفید باشد. در اینستاگرام مجموعه تهران دیسک ما را دنبال کنید تا پاسخی درست برای سوالات خود بیابید.

 

علت دیسک کمر در جوانی

علت دیسک کمر در جوانی

 

علائم اختلال دیسک نوجوانی

اگر درد در گردن، پشت یا دو طرف دیسک آسیب دیده ادامه یابد، علائم دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشد که به اختلال دیسک نوجوانی اشاره دارد، مانند:

  • افزایش درد پس از نشستن طولانی مدت
  • دردی که با راه رفتن یا تغییر وضعیت کاهش می یابد.
  • دردی که با استراحت کاهش می یابد.
  • دردی که به نواحی دیگر بدن هدایت می شود.
  • افزایش درد با خم شدن و برداشتن اجسام سنگین

چگونه از بروز علائم دیسک کمر در جوانی پیشگیری کنیم؟

بسیاری از افراد پرسیده اند که چگونه از بروز علائم دیسک کمر در جوانی پیشگیری کنیم،در پاسخ به آنها باید بگوییم که پیشگیری از دیسک کمر در جوانان می‌ تواند به کاهش خطر ابتلا به این وضعیت کمک کند. اگرچه نمی ‌توان از تمامی عوامل دیسک کمر جلوگیری کرد، اما اقدامات خاصی وجود دارد که می ‌تواند به کاهش خطر آسیب دیدگی کمک کند. مسلما شما می توانید با تقویت عضلات پشت و شکم، حفظ وضعیت بدنی مناسب هنگام نشستن و ایستادن و راه رفتن، افزایش فعالیت بدنی مانند پیاده روی و شنا، جلوگیری از بلند کردن اجسام سنگین به شیوه نادرست، کنترل وزن و داشتن تناسب اندام، پرهیز از استعمال دخانیات، استفاده از تجهیزات حفاظتی هنگام ورزش به راحتی از بروز این عارضه و پیشرفت آن جلوگیری کنید. زیرا امکان فعالیت ها و ورزش به صورت نادرست و داشتن وزن زیاد می تواند به کمر فشار زیادی وارد کند.

مقالات مرتبط:

هزینه عمل دیسک کمر

دیسک کمر چیست؟

این مطلب مفید بود؟

۵ / ۵. تعداد ۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *