پزشکان ممکن است.پلاتین کمر را جایگزین ستون فقرات برای درمان ناهنجاری ها و ضعف یا فتق دیسک ستون فقرات توصیه کنند. ایمپلنت های ارتوپدی تیتانیوم تمام مزایای استفاده.از فولاد ضد زنگ را دارند.
پلاتین کمر
حدود ۸۰ درصد از جمعیت جهان در طول زندگی خود با بیماری های کمر و ستون فقرات دست و پنجه نرم می کنند و این یکی از شایع ترین بیماری ها در بین افراد زیر ۴۵ سال است. در موارد شدید که شکستگی مهرهها، بدشکلیهای مادرزادی یا آسیب عصبی رخ میدهد، منطقیترین درمانها معمولاً شامل نوعی از جراحی ستون فقرات، مانند تعویض ستون فقرات یا همجوشی ستون فقرات به وسیله پلاتین کمر است.
خوشبختانه، طی سالها تجربه بالینی و پیشرفتهای فناوری جدید، پزشکان گامهای مهمی در گسترش گزینههای خود برای جراحیهای تعویض ستون فقرات برداشتهاند. اما شاید مهمترین پیشرفت در جراحی تعویض ایمپلنت و جایگزینی ستون فقرات، بهبود سخت افزار کاشته شده.باشد. یعنی پیچ، میله، گیره و صفحه. به لطف این پیشرفت ها، میزان موفقیت جایگزینی ستون فقرات در بیست سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.و اکنون با میزان موفقیت ۹۰ درصد انجام می شود. موارد خرابی تجهیزات و عفونت نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

جراحی دیسک با پلاتین
فواید پلاتین کمر
- مقاوم است و وزن آن تقریباً نصف فولاد است.
- همزیستی با استخوان دارد. یکی از معدود موادی است که استخوان می تواند در اطراف آن رشد کند.
در حالی که این امر خوب و مطلوب به نظر می رسد، همچنین باید توجه داشت.که برداشتن پیچ تیتانیوم می تواند.برای جراح یک چالش باشد.
تیتانیوم بهتر است یا فولاد؟
تیتانیوم یا پلاتین کمر مزایای بسیاری نسبت به استفاده از فولاد ضد زنگ را دارند. آن ها امکان تصویربرداری بهتر MRI و CT را پس از کاشت فراهم میکنند، اما باز هم، تیتانیوم مانند تمام فلزات این عیب را دارد.که برای اسکن اشعه ایکس یا MRI شفاف نیست.و میتواند تغییرات آناتومیک را پس از استفاده در جراحی تار یا مبهم کند. اما بر خلاف فولاد، تیتانیوم یک فلز غیر آهنی نیست، بنابراین آهنرباهای مورد استفاده در دستگاه های MRI به آن ها نیرو وارد نمی کنند. پیچ ها و شاتون های تیتانیومی در تهران دیسک از بالاترین کیفیت موجود در بازار بوده و برای استفاده.در جراحی های تعویض کمر و ستون فقرات توصیه می شود.

انواع پلاتین
خطرات جراحی کمر
پزشکان ممکن است.وسیله گذاری در ستون فقرات را برای درمان ناهنجاری های ستون فقرات (مانند اسکولیوز)، ضعف ستون فقرات (عوارض جانبی رایج آرتریت شدید)، یا فتق دیسک (پس از جراحی و برداشتن دیسک) توصیه کنند.
در حالی که به طور کلی یک روش ایمن در نظر گرفته می شود، مانند هر جراحی دیگری، جایگزینی ستون فقرات و ایمپلنت با خطر عوارض همراه است.
- ممکن است عفونت ایجاد شود.
- بهبودی آهسته و ضعیف
- امکان خونریزی، لخته شدن، آسیب به عروق خونی و اعصاب و درد پیوند استخوان وجود دارد.
خبر خوب این است که پیشرفتهای عمدهای در ایمپلنتها و مواد آن صورت گرفته است که عوارض عمل دیسک کمر را کاسته و کاهش خطر استفاده از آن ها در جراحیهای تعویض ستون فقرات کمک میکند.
شما با دانستن نکات مهم بعد از عمل جراحی با پلاتین مانند نحوه خوابیدن بعد از عمل دیسک با پلاتین کمر می توانید از عوارض احتمالی آن جلوگیری کنید.
استفاده از پلاتین های ارتوپدی برای تعویض ستون فقرات
پلاتین های ستون فقرات دستگاه هایی هستند.که جراحان از آن ها برای اصلاح عیوب، رفع فشار و تثبیت ستون فقرات استفاده می کنند.
ایمپلنت های تثبیت کننده ستون فقرات، دستگاه های موقتی در نظر گرفته می شوند، زیرا عملکرد آن ها با انجام فیوژن متوقف می شود. در بیشتر موارد، پلاتین ها پس از جایگذاری.و اتصال موفق برداشته.نمی شوند، اما در صورت لزوم می توان این کار را انجام داد.

پلاتین ارتوپدی
نمونه هایی از پلاتین کمر ثابت
صفحات بشقابی
این ها صفحات کمری قدامی با سطح پهنی هستند که عمدتاً در سطح L5-S1 در طی جراحی متصل کننده.بدن قدامی کمر قرار می گیرند. صفحات دارای سوراخ های پیچ هستند. و پیچ ها صفحات را به بدنه مهره ها محکم می کنند. هنگامی که بیمار به عقب تا می شود، صفحه مانع از فضای بین اندام ها باز می شوند. این امر ضعیف شدن سلول های بین سلولی را کاهش می دهد. و از اختلال جلوگیری می کند. مهره ها هر صفحه را روی پیچ ها محکم می کنند. از آنجایی که صفحات کمری سفت و محکم هستند، لنگرگاهی پایدار در پشت ستون فقرات ایجاد می کنند. این صفحات از پلاتین ساخته شده اند.
پیچ های پدیکول
پیچ های پدیکول در قطرها و طول های مختلف تولید می شوند.و از پلاتین ساخته می شوند. این پیچ های طراحی شده.خاص از طریق یک سوراخ استوانه ای شکل به بدنه مهره ها وارد می شوند. این پیچهای پدیکول توسط جراحان ترجیح داده میشوند.زیرا پشتیبانی مطمئنی برای ستون فقرات ایجاد میکنند. پیچ ها معمولا در هر دو پایه قرار می گیرند. سپس ساقهها به میلهها یا صفحاتی که به مهرههای مجاور امتداد مییابند و وصل میشوند تا تثبیت پایدار ایجاد کنند.
میله ها
آن ها برای تثبیت به پاها متصل می شوند. میلهها نسبت به صفحات قابلیت تنظیم بیشتری دارند.و به جراح.در هنگام قرار دادن.پیچهای پدیکول انعطاف.بیشتری میدهند. انواع مختلف اتصال دهنده ها به طور ایمن ساقه و پیچ ها را به هم قفل می کنند. میله ها بیشتر از فلزاتی مانند پلاتین، فولاد ضد زنگ.و کروم کبالت.ساخته می شوند.
کلام آخر
اگر شما هم دچار مشکلاتی.کمری می باشید.تهران دیسک آماده.هر گونه مشاوره و انواع جراحی ها با استفاده از پلاتین کمر و … می باشد. در اینستاگرام هم با ما همراه باشید.